Ga omhoog

Gastcollege Hogeschool Rotterdam

Toekomstige procestechnologen

Met veel plezier delen wij mee dat Marco van de Pavoordt en Bozena Aeijelts Averink een gastcollege hebben gegeven aan studenten van de opleiding Chemische Technologie van de Hogeschool Rotterdam (Rotterdam Mainport Institutie).

 

Marco, met veel kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en incidenten en Bozena, als voormalig docent en nu adviseur met een procestechnologie achtergrond, hebben een gastcollege aan ca 30 tweedejaars studenten van de HBO-opleiding Chemische Technologie gegeven.  

 

Het was bijzonder leuk om in de drie lesuren die ter beschikking waren gesteld kennis en ervaringen aan de studenten over te dragen. De studenten waren ook erg enthousiast. Zij vonden het college zeer relevant voor de studie. Tijdens de evaluaties hebben zij op de vraag: “Is deze inhoud bruikbaar voor je studie?” een gemiddeld cijfer van 8.5 gegeven. Fijn om te horen! Dit college paste dus heel goed in het vak “Procesveiligheid en ethiek” van docent Jorn van Putten en zorgde voor een levende en interessante discussie dankzij de gemotiveerde studenten, die volgend schooljaar voor het eerste keer stage “buiten de deur” gaan lopen. Succes daarmee!

 

Nog bedankt voor deze gelegenheid!

​ ​ 

Božena Aeijelts-Averink

wilt u meer informatie over gastcolleges of masterclasses die wij kunnen verzorgen, neem dan contact ons B.AeijeltsAverink@kuiperburger.nl of 085-0442600.Ik help u graag.