info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
Ga omhoog

Vergunning als asset

Wil je ook graag een milieuvergunning die een asset is voor je bedrijf? Wij denken graag met je mee.

Herken je dat? Je hebt plannen voor een nieuwe ontwikkeling van je bedrijf, de business case is rond, je wilt het liefst morgen al starten… maar eerst moet de milieuvergunning nog worden aangepast.

Bij veel bedrijven werkt het zo. Er worden plannen gemaakt en de vergunning komt er een beetje achteraan sloffen. In zo’n geval voelt een vergunning als een blok aan het been. Een belemmering voor de ontwikkeling van je bedrijf en een fikse kostenpost.

Maar je kunt je milieuvergunning ook positief benaderen. De vergunning is een asset: het is één van de belangrijkste voorwaarden om in bedrijf te mogen zijn. Een goede vergunning biedt ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en creëert kansen. Als je vergunning activiteiten mogelijk maakt, ben je minder geremd bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.

Een goede milieuvergunning sluit aan op de strategie van uw bedrijf: waarin wil je goed zijn, waarheen wil je je ontwikkelen? In zo’n vergunning is niet alles al volledig vastgelegd, maar is in de aanvraag al ruimte gecreëerd voor wat je wilt. Je hoeft niet voor ieder nieuw idee een half jaar proceduretijd af te wachten. Dat maakt het mogelijk om sneller te schakelen bij nieuwe producten of processen.

Wil je ook graag een milieuvergunning die een asset is voor je bedrijf? Wij denken graag met je mee.
Neem contact met mij op via  M.vdPavoordt@kuiperburger.nl

 

Marco van de Pavoordt

Als u meer wilt weten of vragen heeft, neem dan contact op via M.vandePavoordt@kuiperburger.nl of per telefoon op 085-044 26 00. Ik help u graag!