Ga omhoog

Wij waren op TV

De Barometer RTL Z

 

Over "De Barometer"

In de Barometer worden ondernemers gevolgd, die de ins en outs van hun bedrijf met de kijkers willen delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning en hoogleraar Bart Bossink worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van Bart’s Barometer. In dit programma wordt alleen geen luchtdruk gemeten, maar wordt er gekeken naar welke factoren het bedrijf laten groeien. Deze week ligt de focus op veiligheid binnen de ondernemerswereld. En daarom vroegen ze ons.  

Incidentenonderzoek

Zowel Åsa als Marco zijn geïnterviewd en daarnaast heeft RTL Z gefilmd en beelden gemaakt op ons kantoor. Marco is gefilmd tijdens het uitleggen van incidentenonderzoek, wat goed aansloot met de insteek van deze aflevering. Op de beelden zijn ook enkele andere medewerkers te zien (meer en minder herkenbaar). Voor Åsa was het de eerste keer dat ze zo gefilmd werd. Ze vond het erg leuk, maar ook erg spannend. Je staat niet elke dag voor de camera. Marco is al eerder gefilmd voor project Geluid in Beeld en vond het dan ook bijna ontspannend om te vertellen over zijn vakkennis. 

​ 

Marco van de Pavoordt en Åsa Norrthon

wilt u meer weten, neem dan contact met ons op via m.vdpavoordt@kuiperburger.nl of a.norrthon@kuiperburger.nl of 085-0442600.Ik help u graag.