info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
)
Ga omhoog
Digitaal dossier

Digitaal dossier

Onze opdrachtgevers ontvangen geregeld documentatie en correspondentie op het gebied van vergunningen, wet- en regelgeving, arbeidsveiligheid etc. Deze documentatie dient beoordeeld te worden op eventuele te nemen vervolgacties en moet gearchiveerd worden zodat deze weer goed terug te vinden is. In de praktijk verzorgt K&B een groot deel van deze beoordeling. Ook wordt de documentatie door ons gearchiveerd op onze eigen server. In de huidige praktijk leidt dit vaak tot twee archieven. Eén bij de opdrachtgever en één bij ons. Beide archieven zijn wellicht niet compleet. Daarnaast is het archief deels digitaal en deels op papier en kunnen K&B en de opdrachtgever niet in elkaars archief kijken. Daarom bieden wij u het Digitale Dossier aan voor al uw documenten op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit.
 
 
Geïnteresseerd in wat Digitaal Dossier voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op.
 
 
Ga omhoog
Interne audits

Interne audits

Vindt u het lastig de tijd te vinden voor interne audits? Voelen uw auditors zich bezwaard om echt kritische vragen te stellen?

Als externe partij hebben wij net wat meer afstand tot uw dagelijkse praktijk en kunnen daardoor makkelijker boven water halen waar verbetering mogelijk is. Onze adviseurs hebben een opleiding tot interne auditor gevolgd. Wij controleren niet alleen of binnen uw bedrijf volgens de procedures wordt gewerkt, maar kijken ook kritisch naar het nut en de noodzaak van de onderdelen van uw managementsysteem. Zo helpen we u een efficient managementsysteem te krijgen, waarmee continue verbetering behaald wordt.