Haalbaarheidsonderzoek

Bent u van plan om uw bedrijf uit te breiden of een nieuwe vestiging te openen?  Dan kan een haalbaarheidsonderzoek helpen om te bepalen of uw plannen vergunning technisch haalbaar zijn en passen binnen het bestemmingsplan. Bij Kuiper & Burger hebben we ruime ervaring met het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken op het gebied van vergunningen en helpen we u graag met het in kaart brengen van de te doorlopen stappen.

Wanneer is een haalbaarheidsonderzoek nodig?

Een haalbaarheidsonderzoek is nodig wanneer u van plan bent uw bedrijf uit te breiden.  Het kan helpen om inzicht te krijgen in de haalbaarheid van uw plannen voordat u veel tijd en geld investeert. Bij Kuiper & Burger brengen we in kaart uit welke procedures u moet doorlopen om de benodigde vergunningen te verkrijgen. Wij kunnen voor u ook al enkele berekeningen uitvoeren om op hoofdlijnen de inhoudelijke inpasbaarheid te toetsen.

Wat gebeurt er als het haalbaarheidsonderzoek niet positief uitvalt?

Als het haalbaarheidsonderzoek niet positief uitvalt, betekent dit dat de plannen operationeel niet haalbaar zijn. In dat geval kan het nodig zijn om de plannen aan te passen of zelfs helemaal te heroverwegen. Het is beter om dit in een vroeg stadium te ontdekken, zodat u niet onnodig veel tijd en geld investeert in iets wat uiteindelijk niet succesvol zal zijn. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste vergunning kunt verkrijgen en uw plan haalbaar wordt.

Onze specialisten staan voor u klaar

Onze ervaren adviseurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken op het gebied van vergunningen en hebben ruime ervaring in verschillende sectoren en markten. Wij helpen u bij het verzamelen en analyseren van de benodigde gegevens en stellen vervolgens een gedetailleerd rapport op met onze bevindingen en aanbevelingen. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Andere onderzoeken

Stikstofdepositie / AERIUS calculator berekening
Incidentenonderzoek
Due diligence
ABM-toets
Emissie – immissietoets
Bref / BBT-toets
PGS-toets
NRB-toets
ZZS-toets
Maatwerkonderzoek
Luchtkwaliteitsonderzoek
Ecologisch onderzoek soortenbescherming
Vervoersplan
Onderzoek energiebesparing
Quickscan
Quantitative Risk Assessment
Brandveiligheid, UPD’s, Masterplan, Melding brandveilig gebruik
Geluidsonderzoek
Geuronderzoek
Referenties

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

In de loop der jaren hebben vele opdrachtgevers hun weg gevonden naar Kuiper & Burger.

Lees de referenties

Alco Energy Rotterdam
Enough