Adviesbureau voor veiligheid en handhaving

Alle organisaties hebben er wel eens mee te maken. Een overheidsinspecteur komt langs en constateert één of meerdere afwijkingen. Deze worden vervolgens vastgelegd in een handhavingsbrief waarop u actie dient te nemen. Ook klachten vanuit de omgeving kunnen leiden tot handhaving. Als advies- en ingenieursbureau voor veiligheid en handhaving helpen wij u hier graag mee. 

Boete of verscherpt toezicht

Naast een handhavingsbrief kan ook direct een boete worden opgelegd of een last onder dwangsom. Het kan zelfs voorkomen dat er een last onder bestuursdwang wordt opgelegd.

Ernstiger wordt het als uw bedrijf onder verscherpt toezicht is gesteld. Dan start een proces om dat predicaat weer verwijderd te krijgen. Echte oplossingen moeten gevonden, geïmplementeerd en geborgd worden. Dat duurt al snel minimaal één jaar en in die tijd zullen er frequent handhavingsbezoeken worden afgelegd. Kuiper & Burger biedt u graag hulp als adviesbureau voor veiligheid en handhaving. 

Waarom een advies- en ingenieursbureau inschakelen?

Een adviesbureau helpt bij het creëren van een veilige leefomgeving voor iedereen. Door onze expertise op diverse gebieden in te zetten kunnen boetes of lasten onder dwangsom worden voorkomen.

Waarom Kuiper & Burger als advies- en ingenieursbureau voor veiligheid en handhaving?

Wij zijn een klein, gespecialiseerd adviesbureau voor veiligheid en handhaving dat graag snel schakelt en kiest voor contact via korte lijnen. Kuiper & Burger is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen op gebieden van milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Daarnaast is geen vraag voor ons te gek. We gaan voor u op zoek naar een antwoord.

Contact

Als advies- en ingenieursbureau voor veiligheid en handhaving helpen we u graag met deze zaken. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Dit is zowel telefonisch als via de mail mogelijk. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Handhaving diensten

Klachten vanuit de omgeving
Verscherpt toezicht
Bezwarencommissie en rechter
Overtreding

Referenties

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

In de loop der jaren hebben vele opdrachtgevers hun weg gevonden naar Kuiper & Burger.

Lees de referenties

Alco Energy Rotterdam
Enough