Verscherpt toezicht

Bedrijven kunnen onder verscherpt toezicht geplaatst worden. Dit wordt alleen gedaan bij bedrijven die meerdere overtredingen hebben begaan, of waar zaken mis gaan of niet goed geregeld zijn die ernstige risico’s kunnen geven. De criteria hiervoor zijn niet strak omlijnd en de omgevingsdiensten of inspecties hebben hier vrijheid in.

Eenmaal onder verscherpt toezicht start een lastig traject: er weer voor zorgen dat het verscherpt toezicht weer opgeheven kan worden. Dit kost meestal veel tijd en energie, waardoor het van groot belang is dat traject direct op de goede manier te starten. De prioriteit van bevoegd gezag is het wegnemen van de overtredingen, terwijl voor u b.v. andere prioriteiten, zoals financiën, ook belangrijk zijn. Het kan erg lastig zijn om hierin de goede stappen te zetten. Wij helpen u om dit te doen en ondersteunen u in alle stappen. Lees meer over wat het in de praktijk betekend om onder verscherpt toezicht te staan en hoe je hier als bedrijf mee om gaat.

Kuiper & Burger is een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Andere handhaving diensten

Klachten vanuit de omgeving
Bezwarencommissie en rechter
Overtreding
Referenties

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

In de loop der jaren hebben vele opdrachtgevers hun weg gevonden naar Kuiper & Burger.

Lees de referenties

Alco Energy Rotterdam
Enough