Over Kuiper en Burger

Kuiper & Burger is een klein advies- en ingenieursbureau dat grootse projecten uitvoert. Wij zullen altijd meer doen dan alleen het beantwoorden van een vraag, het aanvragen van een vergunning of het schrijven van een rapport. We denken graag met onze klanten mee. We stellen vragen, totdat we de kern van de vraag te pakken hebben en kunnen werken aan de passende oplossing. Daarom hebben we ook een langdurige relatie met de meeste klanten.

We zijn de “huisadviseur” omdat we hun bedrijf goed kennen en echt kunnen meedenken om oplossingen te ontwikkelen. Onze expertise is: milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Door deze expertise kunnen wij u op veel manieren ondersteunen, van strategiebepaling tot het opstellen van documenten en communicatie met de overheid of andere partijen.

We zijn een klein bureau, met alle voordelen van dien: we schakelen snel en de lijnen zijn kort. U kunt met alle vragen bij ons terecht, als onze adviseurs het antwoord niet weten zoeken we het voor u uit of we vinden iemand voor u die het antwoord wel kan geven. Als het ingewikkeld wordt, vinden wij het des te leuker.

Ons team

Omdat wij ons vooral richten op praktische oplossingen hoeft u van ons geen dikke pakken rapportages te verwachten. Zeg nou zelf, u leest die toch ook niet graag? Een compacte samenvatting, met echt alleen de noodzakelijke adviezen en pragmatische oplossingen is waar u veel gemakkelijker mee kan werken. En dat is waar het om draait … werkende oplossingen.

Marco van de Pavoordt
Åsa Norrthon
Martin Tomas
Yolande van Grieken
Katia Zahwi
Alcuin Olthof
René Guiaux
Kuiper&Burger

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor een Adviseur milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening.

Duurzaam ondernemen

Alle bedrijven vinden dat zij duurzaam ondernemen. Wij vinden dat ook. Maar het gaat er om hoe dat in de praktijk wordt ingevuld. Hier leest u hoe wij invulling geven hieraan.

Partners van Kuiper & Burger

Om in te kunnen spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers werken wij samen met diverse specialisten. Dit zijn mensen waarmee wij een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd en waarmee wij snel zaken kunnen doen.

Referenties

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

In de loop der jaren hebben vele opdrachtgevers hun weg gevonden naar Kuiper & Burger.

Lees de referenties

Alco Energy Rotterdam
Enough