Due diligence

Wilt u een ander bedrijf of een bestaande locatie overnemen? Dan moet u vaak een due diligence onderzoek laten uitvoeren. Wij toetsen overnames op milieu- en vergunningtechnische risico’s.

Milieutoetsing in due diligence onderzoeken

Een due diligence-toetsing op het gebied van milieu is een cruciaal onderdeel van het overnameproces of het vestigen op een nieuwe locatie. Het omvat een gedetailleerde beoordeling van de milieu-impact en -prestaties van een bedrijf of locatie. Hierbij worden de belangrijkste milieurisico’s geïdentificeerd.

Toetsing van vergunningstechnische risico’s in due diligence-onderzoeken

Naast milieutoetsing is het ook essentieel om vergunningstechnische risico’s te beoordelen bij het overnemen van een bedrijf of het vestigen op een nieuwe locatie. Dit omvat het controleren van de geldigheid en naleving van vergunningen, het evalueren van eventuele lopende procedures en het identificeren van mogelijke obstakels.

Hoe Kuiper & Burger kan helpen bij due diligence-toetsingen?

Of u nu een bedrijf wilt overnemen of een nieuwe locatie wilt vestigen, wij helpen u bij het identificeren van milieurisico’s en vergunningstechnische uitdagingen. Door onze expertise en diepgaande kennis van regelgeving kunnen we u adviseren en begeleiden bij het minimaliseren van risico’s en het behalen van uw doelstellingen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe Kuiper & Burger u kan ondersteunen bij het uitvoeren van due diligence onderzoeken op het gebied van milieu en vergunningen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau en staan klaar om u te helpen bij uw specifieke behoeften en uitdagingen.

Andere onderzoeken

Stikstofdepositie / AERIUS calculator berekening
Incidentenonderzoek
ABM-toets
Emissie – immissietoets
Haalbaarheidsonderzoek
Bref / BBT-toets
PGS-toets
NRB-toets
ZZS-toets
Maatwerkonderzoek
Luchtkwaliteitsonderzoek
Ecologisch onderzoek soortenbescherming
Vervoersplan
Onderzoek energiebesparing
Quickscan
Quantitative Risk Assessment
Brandveiligheid, UPD’s, Masterplan, Melding brandveilig gebruik
Geluidsonderzoek
Geuronderzoek
Referenties

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

In de loop der jaren hebben vele opdrachtgevers hun weg gevonden naar Kuiper & Burger.

Lees de referenties

Alco Energy Rotterdam
Enough