Wij werken samen met

Om in te kunnen spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers werken wij samen met diverse specialisten. Dit zijn mensen waarmee wij een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd en waarmee wij snel zaken kunnen doen.

Alcuin Olthof

Alcuin Olthof

Als vastgoed professional werkt Alcuin Olthof met een brede ervaring en kennis vanuit het thema Ruimte aan plannen en projecten.

ATKB logo

ATKB

ATKB is een onafhankelijk milieuadviesbureau dat overheden en het bedrijfsleven ondersteunt bij het oplossen van hun milieuvraagstukken. Gespecialiseerd in bodem, water, ecologie en ruimtelijke ontwikkeling.

Aviv

Aviv

AVIV is een adviesbureau gespecialiseerd in externe veiligheidsvraagstukken. Het bedrijf richt zich o.a. op het opstellen van de kwantitatieve risicoanalyse.    

AVM-expert

AVM-expert

Als ARBO- en veiligheidsprofessional richt Rene Guiaux zich op het ondersteunen van bedrijven en instellingen op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Veiligheid, Brand- & explosiebeveiliging en Milieu.    

Blauw luchthygiëne onderzoek en advies

Blauw

Buro Blauw is een onafhankelijk, internationaal opererend ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in luchtkwaliteit.    

CoMedia3D

CoMedia3D

CoMedia3D houdt zich sinds 1992 bezig met visualisatie van de gebouwde omgeving in de breedste zin van het woord, zowel in illustraties als in animaties.    

DGMR

DGMR

Samen met opdrachtgevers werkt ingenieurs- en adviesbureau DGMR aan veilig, duurzaam en gezond wonen, werken en leven. Voor vandaag, morgen en de toekomst.

Leenheer

Leenheer

In de knoop met uw bluswatersysteem? Vraagt u zich wel eens af of uw bluswatersysteem wel werkt of voldoet als u het nodig heeft? Leenheer full service adviesbureau is expert op het gebied van brandveiligheid, bluswatersystemen en compliance.    

Legaltree

Legaltree

Advocatenkantoor Legaltree werkt exclusief met senior-advocaten die minimaal 8 jaar ervaring hebben om de hoogst mogelijke professionele kwaliteit en persoonlijke aandacht te bieden. Liesbeth Driest is gespecialiseerd in het algemene bestuurs- en omgevingsrecht, waaronder het milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht.  

M+P

M+P

M+P is een internationaal opererend advies- en onderzoeksbureau werkzaam op het gebied van geluid, trillingen, lucht en bouwfysica.

Olfasense

Olfasense

Olfasense, dé geurspecialisten. Ooit gestart in Nederland, inmiddels met vestigingen door heel Europa en in India en Brazilië. Al 30 jaar biedt Olfasense aan industriële klanten de best mogelijke diensten op het gebied van geurmeting en geuradvies. Of het nu gaat om het beheersen van een conflictsituatie of een vergunningsaanvraag, waar het thema geur een […]

RG-Projecten

RG-Projecten

RG-Projecten is gespecialiseerd in projectmanagement voor omvangrijke projecten op het gebied van milieutechniek en opwekking van duurzame energie (afval- en biomassacentrales, windenergie). Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het gehele traject van conceptontwerp en -ontwikkeling tot inbedrijfstelling en oplevering.