Klachten vanuit de omgeving

Klachten uit de omgeving zijn erg vervelend, zelfs als deze onterecht blijken te zijn. De relatie met de buren is altijd belangrijk voor een bedrijf. Klachten kunnen daarbij ook nog eens leiden tot handhaving. Dat vereist extra aandacht. Als uw omgeving geen vertrouwen meer heeft in uw bedrijf of personen in uw bedrijf kan dit een erg groot probleem geven. Ons omgevingsmanagement kan hierin ondersteunen door met een goede aanpak weer “on speaking terms” te komen en vertrouwen (enigszins) te herstellen.

Van belang is, dat direct echte oplossingen voor de overtredingen worden gevonden en geïmplementeerd. Regelmatig zien wij dat er snelle oplossingen worden geïmplementeerd die achteraf niet het probleem oplossen, maar een symptoom van het probleem. Ook kan hieraan veel geld worden uitgegeven zonder dat het een echte oplossing biedt. Wij helpen u om de juiste oplossingen te vinden en zodanig te implementeren dat ook draagvlak ontstaat binnen uw organisatie.

Kuiper & Burger is een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Andere handhaving diensten

Verscherpt toezicht
Bezwarencommissie en rechter
Overtreding
Referenties

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

In de loop der jaren hebben vele opdrachtgevers hun weg gevonden naar Kuiper & Burger.

Lees de referenties

Alco Energy Rotterdam
Enough