info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
)
Ga omhoog

Wie zijn wij?

Kuiper & Burger is een klein adviesbureau dat grootse projecten uitvoert. Wij streven er naar om meer te doen dan alleen het beantwoorden van een vraag, het aanvragen van een vergunning of het schrijven van een rapport. We willen met u meedenken, kritische vragen stellen, het probleem achter te vraag vinden en dat oplossen. Wij vinden het prettig een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, huisadviseur te worden, zodat we goed inzicht hebben in wat er speelt in uw bedrijf en onze oplossingen daarop kunnen aanpassen. Wij richten ons op de werkgebieden Milieu, Veiligheid en Ruimtelijke ordening. Binnen deze werkgebieden kunnen wij u op veel manieren ondersteunen, van strategiebepaling tot het opstellen van documenten en communicatie met de overheid of andere partijen.  Omdat we een klein bureau zijn, kunnen we snel schakelen en zijn de communicatielijnen kort. U kunt met alle vragen bij ons terecht, als onze adviseurs het antwoord niet weten zoeken we het voor u uit of we vinden iemand voor u die het antwoord wel kan geven. Als het ingewikkeld wordt, vinden wij het des te leuker.

Ga omhoog
Ons team

Ons team

Verwacht van ons geen dikke pakken rapportage. Omdat wij ons vooral richten op praktische oplossingen, vallen daar deze rapportages ook onder. Zeg nou zelf, u leest die toch ook niet graag? Een compacte samenvatting, met echt alleen de noodzakelijke adviezen en pragmatische oplossingen is waar u veel gemakkelijker mee kan werken. En dat is waar het om draait ... werkende oplossingen.

Ga omhoog
Vacatures

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor een Adviseur milieumanagement.

Ga omhoog
Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Alle bedrijven vinden dat zij duurzaam ondernemen. Wij vinden dat ook. Maar het gaat er om hoe dat in de praktijk wordt ingevuld. Hier leest u hoe wij invulling geven hieraan.

Ga omhoog
Partners van Kuiper & Burger

Partners van Kuiper & Burger

Om in te kunnen spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers werken wij samen met diverse specialisten. Dit zijn mensen waarmee wij een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd en waarmee wij snel zaken kunnen doen.