Ga omhoog

Wij werken samen met

Om in te kunnen spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers werken wij samen met diverse specialisten. Dit zijn mensen waarmee wij een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd en waarmee wij snel zaken kunnen doen.

 

Alcuin Olthof

Als vastgoed professional werkt Alcuin Olthof met een brede ervaring en kennis vanuit het thema Ruimte aan plannen en projecten.

http://www.aplace.nl/

 

Artos Milieu- en Omgevingsadvies

Helpt met een veelvoud aan vraagstukken op het gebied van Omgevingsrecht, Milieu- en Kwaliteitszorg, Veiligheid, BRZO, IPPC en Handhaving/Vergunningverlening.

http://www.artosmilieu.nl/‚Äč

 

ATKB

ATKB is een onafhankelijk milieuadviesbureau dat overheden en het bedrijfsleven ondersteunt bij het oplossen van hun milieuvraagstukken. Gespecialiseerd in bodem, water, ecologie en ruimtelijke ontwikkeling.   

http://at-kb.nl/

 

Aviv

AVIV is een adviesbureau gespecialiseerd in externe veiligheidsvraagstukken. Het bedrijf richt zich o.a. op het opstellen van de kwantitatieve risicoanalyse.

http://www.aviv.nl/ervaring/helpdesk

 

AVM-expert

Als ARBO- en veiligheidsprofessional richt Rene Guiaux zich op het ondersteunen van bedrijven en instellingen op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Veiligheid, Brand- & explosiebeveiliging en Milieu.

http://www.avm-expert.nl/AVM_Expert_2/Welkom.html

 

Blauw

Buro Blauw is een onafhankelijk, internationaal opererend ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in luchtkwaliteit.

http://www.buroblauw.nl/

 

BOdG

BOdG ruimtelijk advies is een enthousiast en gedreven adviesbureau dat is gespecialiseerd in het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen.

http://www.bodg.nl/

 

CoMedia3D

CoMedia3D houdt zich sinds 1992 bezig met visualisatie van de gebouwde omgeving in de breedste zin van het woord, zowel in illustraties als in animaties.

http://www.comedia3d.com/

 

GiMaRIS

GiMaRIS is gespecialiseerd in onderzoek, inventarisatie en strategische oplossingen voor projecten in maritiem gebied.

http://www.gimaris.com/

 

Leenheer

In de knoop met uw bluswatersysteem?...Vraagt u zich wel eens af of uw bluswatersysteem wel werkt als u het nodig heeft? Vraagt u zich wel eens af of uw bluswatersysteem wel voldoet? Wij helpen u! 

http://leenheer.eu/

 

Legaltree

Advocatenkantoor Legaltree werkt exclusief met senior-advocaten die minimaal 8 jaar ervaring hebben om de hoogst mogelijke professionele kwaliteit en persoonlijke aandacht te bieden. Liesbeth Driest is gespecialiseerd in het algemene bestuurs- en omgevingsrecht, waaronder het milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht.

https://www.legaltree.nl/

 

M+P

M+P is een internationaal opererend advies- en onderzoeksbureau werkzaam op het gebied van geluid, trillingen, lucht en bouwfysica.

https://www.mp.nl/

 

Olfasense

Olfasense, dé geurspecialisten. Ooit gestart in Nederland, inmiddels met vestigingen door heel Europa en in India en Brazilië. Al 30 jaar biedt Olfasense aan industriële klanten de best mogelijke diensten op het gebied van geurmeting en geuradvies. Of het nu gaat om het beheersen van een conflictsituatie of een vergunningsaanvraag, waar het thema geur een relevante rol speelt, met Olfasense zal een klant altijd een betrokken en deskundige adviseur in huis halen.

http://www.olfasense.com/

 

RG-Projecten

RG-Projecten is gespecialiseerd in projectmanagement voor omvangrijke projecten op het gebied van milieutechniek en opwekking van duurzame energie (afval- en biomassacentrales, windenergie). Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het gehele traject van conceptontwerp en -ontwikkeling tot inbedrijfstelling en oplevering.

http://www.rg-projecten.nl/

 
 

SSC

SSC is een adviesbureau op het gebied van industriële (proces)veiligheid. Advies in relatie tot de veiligheidsaspecten die een rol spelen tijdens ontwerp, bouw en bedrijfsvoering van de processen en installaties.

http://www.safety-sc.com/

         

WDAdvising

WDAdvising helpt u met vraagstukken en geeft advies en maakt uw plannen op het gebied van ruimtelijke ordening en omgevingsrecht.

http://www.wdadvising.nl/

 

Zeven Deugden

Als civiel ingenieur heeft Huub Glas al meer dan vijfentwintig jaar ervaring met organisatie-, bouw- en milieuvraagstukken bij de overheid en in het bedrijfsleven.

http://www.zevendeugden.nl