Kuiper & Burger en DGMR bundelen hun krachten

Twee vooraanstaande advies- en ingenieursbureaus, Kuiper & Burger en DGMR, slaan de handen ineen om bedrijven te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Met ingang van half september is Kuiper & Burger Advies- en Ingenieursbureau een dochteronderneming van DGMR geworden, maar zal nog steeds onder haar eigen vertrouwde naam diensten aanbieden. 

Groeien en verbreden 

Kuiper & Burger heeft een rijke geschiedenis in het ontzorgen van bedrijven en industrieën op het gebied van milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Onze expertise omvat onder meer het aanvragen van (complexe) vergunningen voor bedrijven, haalbaarheidsonderzoeken in verband met o.a. internationale investeringsbeslissingen, milieueffectrapportages, het oplossen van handhavingsvraagstukken, incidentonderzoeken, strategisch advies, en diverse specialistische onderzoeken, zoals stikstofdepositie, NRB, PGS en BREF. Om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen blijven ondersteunen en ons dienstenaanbod te laten groeien, zijn we een samenwerking aangegaan met een sterke partner.

We zijn verheugd dat we een strategische partner hebben gevonden in DGMR. DGMR heeft eveneens een rijke ervaring in het ondersteunen van bedrijven en industrieën, met expertise op het gebied van geluid, luchtkwaliteit, trillingen, veiligheid en omgevingsvergunningen. Om hun klanten zo breed mogelijk te blijven adviseren met betrekking tot bedrijfsactiviteiten, infrastructuur- en gebiedsontwikkeling, zijn ze de samenwerking aangegaan met Kuiper & Burger.

Door deze samenwerking kunnen zowel de adviseurs van Kuiper & Burger als die van DGMR hun dienstenaanbod verbreden en verdiepen. Hiermee blijven we ook in de toekomst veelzijdige en betrouwbare adviseurs voor onze opdrachtgevers.

In de beginfase zullen we voornamelijk blijven opereren vanuit ons kantoor in Gouda. Op termijn zal Kuiper & Burger verhuizen naar de vestiging van DGMR in Den Haag.

Geef een reactie