info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
Ga omhoog
Afbeelding Bijhouden wet- en regelgeving

Bijhouden wet- en regelgeving

Bent u op de hoogte van alle voor u geldende wet- en regelgeving?

Voldoen aan wet- en regelgeving is geen eenvoudige taak voor veel bedrijven. Het is moeilijk om het overzicht te bewaren en specifieke kennis over de toepasbaarheid of relevantie van wijzigingen ontbreekt vaak. Toch wordt er van bedrijven verwacht dat zij voldoen aan geldende regelgeving en dat zij op de hoogte zijn van wijzigingen hieromtrent. Helemaal “compliant” zijn, is dan ook een flinke uitdaging.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Carbon Capture

Carbon Capture

Duurzame energie opwekken door CO2 af te vangen.

Nederland wil de negatieve effecten en het gebruik van fossiele energiebronnen zoals steenkool, aardolie en aardgas terugdringen. Dit enerzijds om CO2 uitstoot te reduceren en anderzijds om een meer duurzame energieproductie te creëren. Om dit te bereiken kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van CO2-afvang, oftewel Carbon Capture and Storage (CCS).

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Kuiper & Burger heeft weer een nieuwe partner

Kuiper & Burger heeft weer een nieuwe partner

We verwelkomen Artos Milieu- en Omgevingsadvies.

Verheugd en met gepaste trots kunnen wij aangeven dat op 10 november 2017 Marco van de Pavoordt en Kristel Stassen een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend tussen Kuiper & Burger en Artos Milieu- en Omgevingsadvies.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Vergunning als asset

Vergunning als asset

Wil je ook graag een milieuvergunning die een asset is voor je bedrijf? Wij denken graag met je mee.

Herken je dat? Je hebt plannen voor een nieuwe ontwikkeling van je bedrijf, de business case is rond, je wilt het liefst morgen al starten… maar eerst moet de milieuvergunning nog worden aangepast.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Veiligheidscontour

Veiligheidscontour

Samen met meerdere partijen heeft Kuiper & Burger de veiligheidscontour uitgewerkt voor Schiphol.

Voor de luchthaven Schiphol is het bestemmingsplan voor het gebied waar de vliegtuigen zijn, zoals aan de pieren, aangepast op het gebied van externe veiligheid.

Lees meer >