info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
Ga omhoog
Afbeelding Wat betekent verscherpt toezicht in de praktijk voor een bedrijf en hoe ga je hiermee om?

Wat betekent verscherpt toezicht in de praktijk voor een bedrijf en hoe ga je hiermee om?

Iedereen heeft wel eens gehoord van een zorginstelling die onder verscherpt toezicht is geplaatst. Ook in ons vakgebied zijn er toezichthouders die bedrijven onder verscherpt toezicht kunnen plaatsen. Wij weten inmiddels hoe met verscherpt toezicht om te gaan, maar vooral ook hoe dit te voorkomen.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Tripod bèta incidentenanalyse

Tripod bèta incidentenanalyse

Op 1 januari 2019 heeft Kuiper & Burger weer een stap gezet om het expertisecentrum voor incidentenanalyse met behulp van de Tripod (bèta) methode te worden. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Safety Solutions Consultants (SSC), waardoor wij nu de Tripod software “TR2” kunnen aanbieden.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Hoe onze tomaten bijdragen aan het klimaatakkoord

Hoe onze tomaten bijdragen aan het klimaatakkoord

De aarde warmt op en dat heeft gevolgen voor ons klimaat. De opwarming wordt veroorzaakt doordat er steeds meer broeikasgassen, zoals CO₂, in de lucht zitten. We kunnen de opwarming niet terugdraaien, maar we kunnen het wel afremmen, als we maatregelen treffen en minder CO₂ uitstoten. En door het afvangen van CO₂ uit rookgassen voor gebruik elders. Afbeelding: www.flickr.com/photos/ken_from_md/

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Masterclass incidentenonderzoek

Masterclass incidentenonderzoek

Donderdag 11 oktober 2018 heeft Kuiper & Burger een masterclass incidentenonderzoek gegeven. In deze blog, een kort verslag.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Certificering NEN- EN-IS0 9001:2015

Certificering NEN- EN-IS0 9001:2015

Kuiper & Burger kan met trots meedelen, dat wij zijn gecertificeerd voor ons kwaliteitsmanagementsysteem conform de NEN-EN-ISO 9001:2015.

Lees meer >