Ga omhoog
Afbeelding Route 2022

Route 2022

de blik gericht op 1 januari 2022

In september 2020 verscheen Route 2022 met de mijlpalen van alle partijen die nu betrokken zijn bij de voorbereiding op de Omgevingswet.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Stikstofaanpak:

Stikstofaanpak:

sterkere natuur, perspectief voor ondernemers

De Eerste Kamer is akkoord gegaan met het wetsvoorstel van co├Ârdinerend minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit om de stikstofuitstoot te verlagen en de natuur te verbeteren. Het kabinet zorgt er met deze wet voor dat de natuur sterker wordt en de stikstofuitstoot en -neerslag omlaag gaat.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Bouwers en milieuclubs:

Bouwers en milieuclubs:

verplicht groene maatregelen in nieuwbouw

De komende tien jaar krijgt Nederland er bijna een miljoen woningen bij. Bouwers, banken, ontwikkelaars en natuur- en milieuorganisaties maken zich zorgen over de leefbaarheid van steden en het verlies van biodiversiteit.

Lees meer >

Ga omhoog

Webinar Circulaire Economie voor overheidsmedewerkers

Enkele maanden terug gaf het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) samen met projectpartners Gemeente Amsterdam en TU Delft, een webinar over een monitor voor circulaire economie in Nederland. U kunt deze hier terugkijken.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Interessepeiling IPCEI Waterstof

Interessepeiling IPCEI Waterstof

Resultaat en vervolg

Geïnteresseerde Nederlandse bedrijven hadden tussen eind juli en 22 september 2020 de tijd om hun belangstelling te registeren. Door de grote belangstelling hebben we in deze periode 4 informatiesessies georganiseerd. Informatie over IPCEI waterstof en over deze interessepeiling vindt u op de RVO website.

Lees meer >