info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
Ga omhoog
Afbeelding Certificering NEN- EN-IS0 9001:2015

Certificering NEN- EN-IS0 9001:2015

Kuiper & Burger kan met trots meedelen, dat wij zijn gecertificeerd voor ons kwaliteitsmanagementsysteem conform de NEN-EN-ISO 9001:2015.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Wij waren op TV

Wij waren op TV

De Barometer RTL Z

Zoals eerder aangekondigd zijn wij als Kuiper & Burger te zien geweest in de aflevering van "De Barometer" van zondag 26 augustus.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Gastcollege Hogeschool Rotterdam

Gastcollege Hogeschool Rotterdam

Toekomstige procestechnologen

Met veel plezier delen wij mee dat Marco van de Pavoordt en Bozena Aeijelts Averink op 31 mei 2018 een gastcollege hebben gegeven aan studenten van de opleiding Chemische Technologie van de Hogeschool Rotterdam (Rotterdam Mainport Institutie).

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Tijdelijke Natuur en Toekomstige Bedrijvigheid / Woningbouw / Wegen:

Tijdelijke Natuur en Toekomstige Bedrijvigheid / Woningbouw / Wegen:

Een onverwacht team

Samengeknepen billen als op uw braakliggende terrein een quickscan flora en fauna wordt uitgevoerd? Dure beheersmaatregelen nemen om maar te voorkomen dat beschermde plant- en diersoorten zich vestigen? Steeds terugkerende nachtmerries over korenwolven die ontwikkeling van uw bedrijf, woonwijk of weg onmogelijk maken? Dat hoeft niet.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Tijdelijke Natuur en natuurdoelstelling / kwaliteit leefomgeving / participatie / verbeterd contact met gebiedsontwikkelaars:

Tijdelijke Natuur en natuurdoelstelling / kwaliteit leefomgeving / participatie / verbeterd contact met gebiedsontwikkelaars:

Een onverwacht team

U heeft ze vast wel binnen uw gemeente of (haven)gebied. Die terreinen die bestemd zijn voor woningbouw, wegen, bedrijventerrein of agrarisch gebied, waar al jaren niets mee gebeurt. Terreinen waarvan u wel weet dat de ontwikkeling daarvan nog even gaat duren, omdat er nog geen ontwikkelaar is of omdat de marktomstandigheden nog niet gunstig zijn. Vanuit het (grond)exploitatieplan heeft u er wel onderhoud en kosten aan. Het terrein moet immers een paar keer per jaar worden bewerkt om geen aantrekkelijke vestigingsplaats te worden voor beschermde flora en fauna. U wilt immers niet in een procedure terecht komen waarbij de ontwikkeling van het terrein vertraagd of moet worden afgesteld vanwege beschermde flora of fauna. Een jaarlijks terugkerende kostenpost dus die best op kan lopen als u veel van dit soort terreinen heeft. En dit zijn nou net ook de terreinen waarover veel burgers klagen. Dat hoeft niet.

Lees meer >