info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
Ga omhoog
Afbeelding Het voordeel van een klein bureau zijn de korte lijnen en de grote betrokkenheid.

Het voordeel van een klein bureau zijn de korte lijnen en de grote betrokkenheid.

Twee verschillende chemische bedrijven die voorzieningen met elkaar delen en werken onder één milieuvergunning. Dat kan, en biedt voordelen. Maar wat doe je als één van de twee ermee stopt? Voor die vraag kwam Rütgers Resins in Uithoorn anderhalf jaar geleden te staan.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Niet meer dan een logische stap

Niet meer dan een logische stap

Een project met een grote tijdsdruk. Dat was de bouwvergunningsaanvraag voor uitbreiding van de kolenterminal van Ertsoverslag Europoort CV (EECV) in de Rotterdamse Haven. Niet alleen werd de tijdsplanning gehaald, ook bleef het project keurig binnen het beschikbare budget.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Professionele begeleiding in complexe materie

Professionele begeleiding in complexe materie

Zonder meer een ingewikkeld project. Dat is de vergunningsaanvraag voor het nieuwe EMO-terrein aan de Hartelstrook in Rotterdam. Niettemin heeft het bedrijf het volste vertrouwen in een geslaagde afloop van het traject, mede dankzij de specialistische begeleiding door ingenieurs- en adviesbureau Kuiper & Burger.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Ze weten precies waar ze het over hebben

Ze weten precies waar ze het over hebben

Al twaalf jaar maakt de B.V. NEM (Nederlandse Erts- en Mineraalbewerking) gebruik van de diensten van Kuiper & Burger. En dat blijft voorlopig ook wel zo. “Wij vinden zaken als kwaliteit, service en goede contacten veel belangrijker dan een tarief dat bij een andere partij misschien goedkoper zal uitvallen.”

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Snel, direct en zonder poespas

Snel, direct en zonder poespas

We moesten allerlei risico’s rond veiligheid in kaart brengen en rapporteren naar de overheid. Normaal gesproken werk ik voor dat soort zaken met een vast bureau, een kleinere onderneming. Omdat die het echter ook heel druk had, adviseerde zij mij om Kuiper & Burger te benaderen.

Lees meer >