info@kuiperburger.nl +31 (0)85 - 044 26 00
Ga omhoog
Afbeelding Ervaren partner onmisbaar bij aanvraag revisievergunningen

Ervaren partner onmisbaar bij aanvraag revisievergunningen

Toen afval- en energiebedrijf AVR revisievergunningen moest aanvragen voor zijn locaties in Duiven en Rozenburg, besloot het Kuiper & Burger in te schakelen voor de nodige begeleiding. “Zelf zijn we redelijk ingevoerd in de materie, maar zij weten zoveel meer. Inmiddels zijn ze bijna een soort huisadviseur.”

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Onderaan de streep: Kuiper & Burger

Onderaan de streep: Kuiper & Burger

Voor het realiseren van een innovatieve installatie die hout gaat omzetten naar aardgas, waren een milieu- en een bouwvergunning nodig. Niet alleen was sprake van tijdsdruk, vanwege de nieuwe technologie moest daarvoor soms ook worden gewerkt met aannames. Geen alledaagse opdracht dus. “Kuiper & Burger heeft ons gewoon veel werk uit handen genomen.”

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Goede adviseur met netwerk voor ons onmisbaar

Goede adviseur met netwerk voor ons onmisbaar

In de Vulcaanhaven aan de noordkant van de Nieuwe Maas wordt op de terminal van Rotterdam Bulk Terminal (R.B.T.) B.V. dagelijks divers stuk- en bulkgoed op- en overgeslagen. Toen de oude omgevingsvergunning toe was aan een revisie, besloot directeur Carola Broers-Keuning dat dit ook hét moment was om nieuwe activiteiten onder de vergunning te brengen.

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Ze zijn zeker goed in draagvlak creëren

Ze zijn zeker goed in draagvlak creëren

De hele afdeling van de Business Unit Biomaterials van Corbion-Purac krijgt gedurende een half jaar te maken met twee medewerkers van Kuiper & Burger. Zij moeten de veiligheidsbeleving binnen de Unit naar een hoger niveau tillen. Zorgen vanuit het management over hoe dat zou vallen, worden echter al snel van tafel geveegd. “Dankzij de collegiale manier van Kuiper & Burger om systemen in de groep te implementeren, stond iedereen open voor opmerkingen en verbetering.”

Lees meer >

Ga omhoog
Afbeelding Geweldig hoe ze ons ontzorgen

Geweldig hoe ze ons ontzorgen

Het terrein van de Reinigingsdienst Waardlanden in Gorinchem zal de komende jaren een stuk intensiever gebruikt worden. Reden voor de reinigingsdienst om het terrein uit te breiden. Kuiper & Burger ontzorgde planner en KAM-coördinator Johan Gijsen bij de aanvraag van milieuvergunningen.

Lees meer >